Toen wij in 2010 in Huizen begonnen met lesgeven in American Kenpo hadden wij al snel een stichting opgezet. Wij kozen toen voor de naam UMAS for body & mind. UMAS staat voor Universal Martial Arts Studio. Het idee was om verschillende vechtsporten/bewegingsvormen onder één dak aan te bieden, waarbij men fysiek en mentaal uitgedaagd wordt. Inmiddels zijn wij naast American Kenpo ook begonnen met les geven in Millers Martial Arts en met enige regelmaat werden er al seminars in AMOK! gegeven.

Ondanks de impact die Corona virus op de voortgang van de school kan hebben, willen wij toch de stap zetten en de school compleet als UMAS verder laten gaan. Dit betekent dat de website van Kenpo4U zal verdwijnen en dit onze nieuwe website, compleet met nieuw logo, is. Super veel dank aan Willem Boeré die heeft geholpen met het ontwerp van het logo!

Initieel hadden wij het infinity symbool uit de wiskunde voor ogen. Oneindig veel mogelijkheden aan bewegingen en de wil om altijd te blijven ontwikkelen.  Het logo toont in de basis twee handen boven elkaar die de basis (cirkel) en kennis omarmen. Het oneindige komt terug in de cirkel met lijnen die vervolgens weer verder gaan, dan wel twee personen die van boven af gezien een interactie met elkaar aangaan.  De verschillende vechtsporten zullen nog steeds hun eigen logo en eigenschappen behouden. De school zelf wordt nu onder dit logo voortgezet.  Wij hebben er erg veel zin om weer een volgende stap te maken.