Zondag 30 maart werd weer het jaarlijkse NK Vormen en Technieken in American Kenpo te Utrecht gehouden. Dit keer was het een wat uitgebreider NK, aangezien ook nog een school uit Italië mee deed.

Vanuit Kenpo4U gingen wij met 4 deelnemers die kant op: Joey (blauw), Selina (paars), Hicham (oranje), Willem (oranje) en support door Jeffrey en Marco! Helaas moest Willem op het laatste moment afzeggen. 
 
Hicham deed mee met de divisies technieken en vormen. Initieel zou hij zijn technieken serie met Willem uitvoeren, maar moest dus op laatste moment deze nog met Joey doornemen. Dat wierp zijn vruchten af! Hicham behaalde namelijk toch een zilveren medaille en daarmee de tweede plaats!
In de vormen divisie wist Hicham dit resultaat ook te behalen, door ook hier een tweede plaats in de wacht te slepen! Super goed gedaan!
 
Joey en Selina deden samen in dezelfde vormen divisie mee. Dit was een wat grotere groep en betekende dus ook de nodige uitdaging. Beiden hadden hun vorm zeer goed geoefend, maar helaas mocht dit niet baten.
Desalniettemin was het een goede ervaring om hier aan mee te doen en smaakt het zeker naar maar voor volgend jaar! Iedereen top gedaan, het is altijd weer een super prestatie om aan zo een evenement mee te doen. Je staat er toch maar even en iedereen heeft er goed voor getraind!
Al met al was het een geslaagde dag! Hieronder nog foto’s van het evenement.