Vandaag werd weer het jaarlijkse Nederlandse kampioenschap freestyle (semi-contact punt sparren) in Utrecht gehouden.

Vanuit Kenpo4U deden 5 mensen mee: Patrick, Jeroen, Phillipe, Selina en Hicham. Ieder deed mee met het individuele sparren. Al met al werden er goede partijtjes ‘gevochten’ en mooie acties uitgevoerd. Ondanks enkele blessures werd er vol enthousiasme gesparred. Helaas bij de volwassenen behaalde dit niet tot een medialle, maar het was zeker een goede ervaring om eens aan een kenpo sparringwedstrijd te proeven.
Voor sommigen de eerste keer een sparring wedstrijd en voor ieder de eerste keer binnen het kenpo circuit.
Hicham moest meedoen in de categorie 14 t/m 16 jaar en behaalde daar de gouden medaille! Top gedaan.

Vervolgens moesten in de middag Patrick, Phillipe en Jeroen meedoen aan het team freestyle. Hierbij spar je als team tegen een ander team (wedstrijden zijn individueel) en geldt de totaal score. Daar werd intensief gevochten. Helaas lukte het toch niet om in de prijzen te vallen in deze zeer grote divisie met veel niveau verschillen. Hicham deed vervolgens met twee deelnemers uit Maarssen ook nog mee aan het team freestyle in de jeugd divisie. En alweer werd daar een gouden medaille behaald. Weer een top prestatie!

Al met al een zeer geslaagde dag. Er werden intensieve wedstrijden gedraaid, maar de sfeer en sportiviteit bleef goed! Dit smaakt zeker naar meer, op naar het volgende toernooi! Super gedaan allemaal!