Zaterdag 14 mei konden we om 06:30 uur in de auto stappen om naar Saint-Ghislain helemaal in het zuiden van Belgie te gaan. Dat was ongeveer 2,5 uur rijden. We gingen daar naar toe om seminars van Larry Tatum te volgen. Wij hebben al meerdere seminars van hem gevolgd en het is altijd weer super interessant! Het seminar weekend werd door Gino en Fatia Puzzo van Jikente Kenpo georganiseerd. Gino en Fatia hebben een te gek weekend opgezet!

In het seminar dat Larry Tatum gaf werden verschillende technieken behandeld, zoals: Delayed Sword, Raining Lance, Circles of Protection, Flashing Mace en Flashing Wings. We hebben specifiek op het waarom van de technieken geoefend. Wat is de reden waarom je bepaalde bewegingen in een techniek doet? Bijvoorbeeld om je tegenstander onder controlere te houden en/of een counter af te weren!

‘s Avonds was er een heerlijk diner in een Italiaans restaurant. Het was een erg gezellige avond, waar veel feest werd gevierd! Uiteindelijk rond 12 uur moesten we toch weer terug naar Nederland…. Uiteindelijk waren wij rond 2:15 uur ‘s nachts weer thuis. We genieten nog na van een fantastische dag en kijken uit naar het volgende evennement. Meer foto’s volgen nog.