Op zondag 11 september vond de eerste KKN bondstraining plaats. Dit stond al langer op de agenda, maar was nu ook daadwerkelijk doorgezet. De training werd in de gymzaal op de Ina Boudier-Bakkerlaan in Utrecht gehouden.

Er waren 2 lessen voor de volwassenen en 2 lessen voor de jeugdleden.
Een super initiatief om de verschillende American Kenpo scholen in Nederland die zijn aangesloten bij de KKN samen te laten trainen.
Mooie daarbij is dat de lessen ook nog eens roulerend door de leraren van de verschillende scholen worden gegeven. Zo krijgen de studenten eens een andere kijk in het systeem en kunnen ze met studenten van een andere school trainen. Dit keer werden de lessen bij de volwassenen gegeven door Jaap Noordermeer van Kenpo 5.0 Bunschoten en Roberto Gilliot van de Action Kenpo Karate school Houten. Bij de jeugd werden de lessen verzorgd door Marcel de Jong van Katsudo Kenpo Nieuwegein, Jacco de Hoog van Action Kenpo Karate school Utrecht en Roberto Gilliot.

Vanuit UMAS Body & Mind deden wij met 8 volwassen en 4 jeugdleden mee.
Er heerste een goede sfeer en het was heel leuk om weer bekende gezichten te zien en vooral samen te trainen. Wij vonden het een hele geslaagde dag en iedereen was ook heel enthousiast over de dag! Wij kijken uit naar het volgende evenement.