Op de website IKC2012 staat het seminar schema voor de donderdag en vrijdag. Deze twee dagen heb je de mogelijkheid om bij veel verschillende instructeurs een seminar te volgen. Ten eerste interessant, omdat je een keer een ander inzicht erbij krijgt. Ten tweede ook de mogelijkheid om met andere mensen te trainen.

Het leek mij wel eens handig om via filmpjes op youtube te tonen wie bijvoorbeeld een seminar komt geven. Dit is slechts een selectie. Mocht je hier vragen over hebben, laat het ons dan weten.

Kevin Mills
Kevin Mills is hoofd instructeur van de BKKU (British Kenpo Karate Union) en komt uit Exeter. Hij heeft ruime ervaring binnen het kenpo en weet je zeer effectieve tools aan te reiken om je zelfverdediging effectiever te maken.

Bob White
Bob White runt een zeer succesvolle kenpo school in de buurt van Los Angeles. Hij heeft vroeger veel in het wedstrijd circuit meegedaan en dan met name op het gebied van freestyle. Hierin is hij behoorlijk succesvol geweest en heeft dit succes ook op zijn studenten kunnen overbrengen. Leuk detail, in de oorspronkelijke Karate Kid film tijdens het evennement aan het einde, zie je Bob White ook kort als scheidsrechter bij het freestylen voorbij komen. Hij is erg kundig in het lesgeven en zijn seminar zal hoogstwaarschijnlijk over freestyle gaan. Onderstaande video gaat over je eigen ontwikkeling en is zeker interessant om te bekijken.

Frank Soto
Frank Soto komt uit Mexico. Hij is dit jaar nog in Nederland geweest en heeft toen enkele seminars in Utrecht en Maarssen gegeven. Hij geeft een mix van kenpo en elementen uit Systema. Een afwisseling tussen slagen en iemand naar de grond begeleiden. Zijn lessen zijn erg leuk en dynamisch. Op onze blog is nog een artikel te lezen over het seminar dat hij in Nederland heeft gegeven.

Dit slechts een selectie van filmpjes en instructeurs. Er komen veel instructeurs tijdens het IKC2012 met ieder zijn eigen expertise. Een ervaring om mee te maken en dit evennement zal niet snel nog een keer in Nederland plaatsvinden. Dus is je interesse gewekt, laat het ons dan weten. Je kan ons altijd emailen.
Groet,
Kenpo4U