In het weekend van 27-29 oktober werd het IKKA training camp in Tongerlo, België gehouden. Het evenement werd door Gunther Groenestein georganiseerd, waarbij meteen al gezegd kan worden dat hij dit perfect heeft gedaan!

Op de vrijdagavond werd al gestart met het geven van seminars, echter wij konden alleen op de zaterdag langs komen. Instructeurs en leerlingen kwamen tezamen uit verschillende landen om kennis en ervaringen te delen. Geen politiek, alleen maar de wil om te trainen, te leren, plezier te hebben en nieuwe vrienden te maken. Deelnemers kwamen o.a. uit Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Spanje, Italië, Engeland en de USA. 

Op de zaterdag mocht ik naast trainen ook nog een drietal seminars geven. Twee voor de volwassenen en een seminar voor de jeugd. Vooral die laatste was een leuke uitdaging. In de seminars voor de volwassenen heb ik mij gefocussed op het omgaan met traps in technieken, een aantal locks en voor de lagere niveau’s ook nog op de uitvoering van de basics in de techniek.

Het was voor ons een zeer geslaagde dag, leuk om oude bekenden weer te zien en een zelfde passie met elkaar te delen! Volgende evenementen zijn gepland in Duitsland en Engeland. Volg onze evenementen pagina voor meer informatie!

Hieronder een kleine impressie van het evenement op de zaterdag.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3″ exclusions=”5″ sortorder=”5,6,7,8,9,10,13,14,15,16,17,19,20,21,22,23,18,11,12″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”>Toon slideshow” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]