Vanacht om 01:00 uur zijn wij weer thuis gekomen na een fantastisch weekend op het BKKU Camp in Engeland. Dit is absoluut 1 van de beste camps die er is! Inmiddels alweer de achtste keer dat wij hierbij zijn en ieder jaar weer weten Kevin en Jenni Mills het interessanter, dynamischer en uitdagender te maken. Ik mocht dit jaar ook weer een les geven aan twee groepen en daarbij ook nog genoeg ruimte om zelf mee te kunnen trainen.

Hieronder een verslag van dit weekend:

Vrijdagochtend rond kwart voor zeven werden we door Willem Boere opgehaald en gingen wij gezamenlijk op pad richting Nieuwegein. Aldaar pikten we Jaap van de Ridder op en met zijn vieren op pad naar Duinkerken om daar de ferry om 12 uur richting Dover te nemen. Best druk onderweg vanwege de vakanties, maar uiteindelijk alles gehaald. Na de boottocht nog ongeveer 2 uurtjes rijden richting Cobham. Daar vlakbij vindt dit jaarlijkse evenement plaats. De vrijdagavond begon met een vrije training voor alle deelnemers. De les werd gegeven door Matt Palmer. Er werd veel gewerkt aan stoot combinaties op de pads, sparren en verschillende klemmen. Een mooi moment om elkaar te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

Zaterdagochtend begonnen de seminars al om 9 uur. De seminars werden gegeven door: Kevin Mills, Kelee Arrowsmith, Mo Teague, Paul King, Anthony Pillage, Marcel de Jong, Mikey Wright, Matt Palmer en ondergetekende. Het mooie aan dit weekend was dat je zowel fysiek als mentaal danig op de proef werd gesteld. Dan ook nog eens door instructeurs met hele verschillende achtergronden, niet eens allemaal kenpo! Dit gecombineerd met studenten die met een ‘open mind’ wilden trainen, maakte het een uitermate succesvol weekend!

Zondag werden er nog drie seminars gegeven waarbij de dynamiek ook weer de boventoon voerde. Mensen werden echt getriggerd om bewust te worden van de keuzes die ze maken en bewust te zijn van hun omgeving. Afsluitend een lunch met de groep en vervolgens moesten wij weer beginnen aan de terugreis. Moe, voldaan, helemaal beurs, maar ook bruisend van de energie door alle informatie en indrukken.Wij kijken alweer uit naar het volgende camp in 2016!  Hieronder wat foto’s die reeds op Facebook zijn gepost.

Instructeurs van het camp.

Seminar van Kelee, intens maar fantastisch!
Seminar van Mo Teague
Jon Finlayson met Nadine lock flow aan het trainen

Seminar van Kevin Mills, aan het trainen met James Brown.
Met Willem seminar van Mikey Wright aan het volgen.