Op 17 Februari jl. hebben twee studenten, Jeffrey en Gerard van de Kenpo Karate school in Huizen, hun examen afgelegd voor de gele band. Na ruim een half jaar intensief trainen op technieken, vormen, sets en basics, was het eindelijk zover. Examen doen voor het volgende niveau.

Beide heren hadden er zin in en ondanks de spanning lieten ze duidelijk zien klaar te zijn om de volgende stap te maken. Tijdens de
technieken werd er af en toe een uitstapje gemaakt ter aanvulling van het curriculum. Tips wisten ze gelijk op te pakken en te implementeren. Dit bevestigde dat de basis er solide in zit.
De vorm zat er tevens goed in waardoor ook hier aanvullende informatie kon worden gegeven om de presentatie verder te verbeteren. Ook dit wisten ze snel toe te passen waardoor vorm nog beter uit de verf kwam. Tijdens het 1 uur durende examen werden zo alle onderdelen doorlopen. Daarna volgde de ceremonie en werden ze beloond met de gele band. 
De studenten hebben op hun eigen manier en eigen kunnen dit traject doorlopen. Ze hebben een mooie groei doorgemaakt wat mee kan worden genomen in het volgende niveau van geel naar oranje. Op persoonlijk vlak zijn ze de uitdaging aangegaan en ook hierin zijn ze sterker geworden en gegroeid.

Gefeliciteerd en petje af!