Afgelopen maandag 21 oktober werden er weer examens bij Kenpo4U gehouden. Dit keer gingen vier leerlingen op voor de oranje band, 1 leerling voor de paarse band en 1 leerling voor de blauwe band.

Om een beetje op te warmen werd begonnen met de vormen en sets, vervolgens met een partner de technieken doornemen. Telkens twee keer een techniek uitvoeren, 1 keer langzaam en 1 keer snel. Door de spanning werd het langzame stuk nog wel eens vergeten. Waardoor het energie level continue hoog was, goed om te zien, maar voor de studenten een stuk zwaarder!
Ieder voorgaand niveau moest weer doorgenomen worden, waardoor voor oranje al 22, paars 34 en blauw 46 technieken moesten worden uitgevoerd. Dat dan ook nog twee keer! Al met al een goede prestatie. De zweet druppeltjes stonden bij ieder op het voorhoofd en toch werd er nog regelmatig een kiai in de ruimte gegooid.
Een top prestatie! Wij waren zeer enthousiast over de getoonde resultaten en ook de groei die bij ieder is doorgemaakt. Op naar het volgende niveau!