In het weekend van 2 – 3 oktober werd er weer een AMOK! seminar in Malmo Zweden gehouden. Vorig jaar ging deze wegens Covid niet door. Nu was er eindelijk weer de mogelijkheid om samen te trainen en nieuwe kennis op te doen. Hieronder een kort verslag van dit super weekend.

Op vrijdag vertrok ik met de auto rond 13 uur van huis richting Zweden. Door Duitsland naar Puttgarden om daar de ferry naar Rødby in Denemarken te nemen. Helaas had ik flinke vertraging rond Bremen, waardoor ik een goed uur langer onderweg was. Van Rødby was het nog ongeveer 2,5 uur rijden naar Malmo. Rond 23:45 uur kwam ik eindelijk bij het hotel aan waar ik een kamer met mijn trainingsmaat en mede AMOK! Trainer Jeroen Terpstra deelde. Het was top om hem weer te zien en samen te kunnen trainen. Dat was veel te lang geleden!

Zaterdag begon het seminar om 10 uur en deze zou tot 15 uur duren. Het was leuk om bekende gezichten uit Denemarken, Zweden, Noorwegen en natuurlijk Tom Sotis zelf weer te zien. Tom begeleidde ons door de structuur en het was goed om alles weer de revue te laten passeren. Van pre-fight tot post-fight, het hele spectrum kwam voorbij. Na een paar uur fanatiek met Jeroen trainen, kwamen de blauwe plekken alweer te voorschijn :-). Zaterdagavond was er een diner in Oktoberfest stijl. Veel Duitse muziek onder het genot van goed eten, daarna moe maar voldaan lekker gaan slapen.

Zondagochtend startten wij weer om 10 uur. De laatste topics werden behandeld en getraind om vervolgens te eindigen met ‘fighting’. Een vast onderdeel waarbij je je kennis en kunde kan testen. Er zijn geen winnaars of verliezers, het gaat erom dat wij allemaal een stukje beter worden. Rond 14 uur was het seminar helaas weer ten einde. Snel mijn spullen bij elkaar gepakt, mensen gedacht gezegd om vervolgens weer aan de lange reis huiswaarts te beginnen. Al met al was het weer een geslaagd weekend en ik kijk uit naar het volgende evenement. Hieronder nog een paar foto’s van dit fantastische weekend.