Op 17 september vieren Marcel en Agaath de Jong het lustrum van hun eigen kenpo karate school in Nieuwegein. Zij runnen deze school dan alweer 5 jaar. Om dit te vieren hebben ze op 17 september een dag met verschillende seminars georganiseerd en ‘s avonds nog een etentje in een Indonesisch restaurant. Het programma voor de seminars is erg gevarieerd en zeker een aanrader:

Jeugd:

  • 14.30-15.30 Kenpo door Ernst Blikslager. Ernst runt de Kamau Kenpo Karate school in Rotterdam en heeft ook een zwarte band in Tae Kwon Do.

  • 15.45-16.45 Brazilian Jiu Jitsu door Daniel de bruin.

Volwassenen:

  • 11.15-12.15 Brazilian Jiu Jitsu door Daniel de Bruin. Daniel heeft ook een zwarte band in Kenpo Karate en heeft inmiddels zeer veel ervaring in het Brazilian Jiu Jitsu opgedaan. Een leuke toevoeging op je Kenpo arsenaal.

  • 12.30-13.30 Kenpo door Hans Hesselmann (onder voorbehoud). Hans is de grondlegger van het Kenpo Karate in Nederland. Het is zeker een ervaring om een les van hem te kunnen volgen!
  • 14.30-15.30 Systema door Jan Bloem. Jan Bloem is zeer bedreven in de Russische vechtsport Systema en geeft hierin les in Groningen.
  • 15.45-16.45 Jeet Kun Do door Robin Vader. Het Jeet Kun Do van Bruce Lee. Het leuke is dat Bruce Lee ook Ed Parker heeft gekend en zij vaker informatie hebben uitgewisseld op het gebied van vechtsport. Robin Vader runt ook een school in Groningen.

  • 17:30 – laat    Indisch Buffet (voor de jeugd aangepast menu)

Locatie: Sportcentrum Merwestein, Merweplein 1 in Nieuwegein

Kosten:
Training volwassenen: € 10
Training jeugd: € 5
Buffet volwassenen: € 21,50
Buffet jeugd (t/m 14 jaar): € 10,00

Wil je hieraan meedoen of nog meer informatie hebben, klik dan op onderstaande link en meld je aan. Je moet wel eigen vervoer regelen om naar Nieuwegein toe te komen!

Deze informatie is ook te vinden op:

http://katsudokenpo.blogspot.com/2011/07/programma-eerste-lustrum-katsudo-kenpo.html

Groet,

Kenpo4U